Kapcsolat

PAKOLE Szerviz Kft.

8000 Székesfehérvár, Börgöndi út 8-10

Márkus Gábor

ügyvezető/CEO

Tel: +36-30/206-3134

Hortolányi Balázs 

Senior értékesítési referens - csapat-munkakoordinátor/ Senior Sales Manager

Tel: +36-30/277-8315

E-mail: szerviz@pakole.hu

Nyitvatartás:
Hétfő: 8.00 - 17.00
Kedd: 8.00 - 17.00
Szerda: 8.00 - 17.00
Csütörtök: 8.00 - 17.00
Péntek: 8.00 - 14.00
Szombat: Zárva
Vasárnap: Zárva

ELECTROSUB Konferencia és Kiállítás

 

ELECTROSUB Konferencia és Kiállítás

Az október 11-12-én zajló ELECTROSUB Konferencia és Kiállítás az Ipar4.0-hoz köthető innovatív technológiák koncentrált szakmai és üzleti fóruma.Az idei program fókuszterületei: elektronika, elektrotechnika, digitalizáció, AI, IoT, robottechnika, automatizáció.
Az idei kiállításon a PAKOLE Szerviz Kft. is részt vesz.

Napjainkban az iparban jelentős változások zajlanak. Az Ipar4.0 technológiák alkalmazása, a digitalizáció, a fejlődés kikerülhetetlen útja, a fenntarthatóság záloga.

Az ElectroSub kiállítás egy izgalmas és interaktív rendezvény, amely az elektrotechnikai és elektronikai iparágak legújabb fejlesztéseit, innovációit és megoldásait mutatja be. Ez a kiállítás kiemelkedő fontossággal bír a szakemberek, mérnökök, vállalatok és érdeklődők számára, akik érdeklődnek az elektrotechnika és az elektronika területe iránt.

A kiállítás lehetőséget nyújt a látogatóknak, hogy megismerjék az iparág vezető vállalatainak legújabb termékeit és technológiáit. Az exhibitorok széles választéka mutatja be az automatizálás, energetika, kommunikáció, informatika és más elektrotechnikai területek legfrissebb fejlesztéseit.

Az kiállítás során a látogatók interaktív bemutatókban, prezentációkban és műszaki előadásokban vehetnek részt, amelyek célja, hogy mélyebb betekintést nyújtsanak az elektrotechnikai és elektronikai innovációkba.

Ez a kiállítás lehetőséget nyújt a résztvevőknek, hogy naprakész információkat szerezzenek, új trendeket és technológiákat fedezzenek fel, és  kapcsolatokat építsenek az iparág kulcsfontosságú szereplőivel.

Az rendezvényen kötelező regisztráció működik. A belépés előregisztrációval vagy meghívásra díjmentes.

Meghívó kérhető az alábbi elérhetőségen:

Khilenberg-Juhász Dorottya

dorottya.juhasz@pakole.hu

vissza