Kapcsolat

PAKOLE Szerviz Kft.

8000 Székesfehérvár, Börgöndi út 8-10

Márkus Gábor

ügyvezető/CEO

Tel: +36-30/206-3134

Hortolányi Balázs 

Senior értékesítési referens - csapat-munkakoordinátor/ Senior Sales Manager

Tel: +36-30/277-8315

E-mail: szerviz@pakole.hu

Nyitvatartás:
Hétfő: 8.00 - 17.00
Kedd: 8.00 - 17.00
Szerda: 8.00 - 17.00
Csütörtök: 8.00 - 17.00
Péntek: 8.00 - 14.00
Szombat: Zárva
Vasárnap: Zárva

Szerviz és karbantartás

Szerviz szolgálatásaink

PAKOLE termékek beüzemelése és javítása. Időszakos karbantartások és felülvizsgálatok. Telepítés és átépítés elvégzése. Kémények és füstgázelvezetők cseréje. Hiba feltárás, füstgáz mérések és elemzés. Műszaki-biztonsági felülvizsgálat.

Saját gépeinken túl idegen márkás berendezéseket is javítunk és karbantartunk. 

Tevékenységünket a 266/2006. (XII. 20.) Korm. rendelet, a 127/1991. (X. 9.) Korm. rendelet, a 42/2017. (XII. 11.) NGM rendelet és a GMBSZ alapján végezzük.

Garancia

A PAKOLE Trade Kft az általa gyártott és forgalmazott berendezések után a jogszabályokban előírt garanciális kötelezettséget vállal. A beüzemelés és karbantartás tevékenységét a PAKOLE Trade Kft tulajdonában álló PAKOLE Szerviz Kft végzi. Minden ehhez kapcsolódó tevékenységet cégünk szervezi és végzi el saját embereinkkel, vagy alvállalkozói partnereivel. PAKOLE által gyártott termékekhez folyamatos alkatrészellátást biztosítunk raktárkészletről. Az alkatrészek megrendelhetők közvetlenül irodánkban, vagy akár e-mailen is postai utánvéttel, futárszolgálattal. Rendelés esetén kérjük az alkatrész szabatos, pontos megnevezését feltüntetni a pontos beazonosíthatóság miatt.

Javasoljuk web-áruházunk használatát!

A készülékek beüzemelési és garanciális javítási kérelmét közvetlen a PAKOLE Szerviz Kft-nél kell jelezni a szerviz@pakole.hu e-mailcímen vagy a lenti elérhetőségeinken. Cégünk ez alapján indítja az ön által adott megbízást.

Garanciális szolgáltatások kizárólag a cégünk által történő beüzemelések esetében érhetőek el. Garanciális beüzemelést kollégáink, vagy a cégünkkel élő szerződéses jogviszonyban lévő alvállalkozónk végezheti el. Garanciális igényét a beüzemelési jegyzőkönyv, kivitelezői nyilatkozat és számla másolat ellenében tudjuk fogadni. A garanciális időszak a készülék beüzemeltetéstől érvényesíthető, ideje 2 év. Karbantartási szerződéssel rendelkező partnereink esetében ez lehet 4 év is.

Karbantartási szerződés köthető már a vásárlásnál is, kérje karbantartási szerződésünket kollégáinktól.

Karbantartás

 Garancia idő leteltét követően rendszeresen, vagy csak egyszeri alkalommal is lehetőség van a telepített berendezések karbantartására.

( PAKOLE berendezéseket évente egy alkalommal kötelező karbantartani )

A karbantartásokat szintén saját csapatunk, és szervizpartnereink végzik el.

A szakszervizek olyan partnercégek, akik a megfelelő szervizoktatásokon folyamatosan részt vesznek, és a javításokhoz szükséges megfelelő műszaki információval és alkatrészekkel egyaránt rendelkeznek.

Karbantartási igényüket e-mailen kérjük bejelenti a szerviz@pakole.hu  címünkre.